Gastenboek

Laat een bericht achter in het gastenboek

 

Gastenboek

Hendrik Waringa
07-11-15 22:03:02
Hallo familie Staman,
Het doet ons goed de mooie en goede herinneringen van jullie te vernemen. We weten nog dat jullie naast Wijnand en Joke woonden. we hopen dat de nieuwe toegezonden CD bij jullie in de smaak mag vallen. Laten we zeggen een lieve groet van Early Bird fam. Staman!!!
DINIE Staman
04-11-15 23:17:53
Dag lieve Early Birds fans.
Wij hebben na een paar jaar in Akkrum te hebben gewoond een fijne herinnering aan Early Birds. Onze buurman heeft ons in 2001aan de Itzerdastrjitte 2 cds van E.B. gegeven. We overdrijven het niet maar het is voor ons een vaste begeleiding op onze levensweg geworden. Graag willen we nog een verdere cd van hun kopen. We danken onze toenmalige buren Joke (dochter van Hendrik) en Wijnand voor hun aandeel in deze episode uit ons leven. De oudste zoon van Joke en Wijnand heeft bij ons ook vele positive herinneringen nagelaten. Lijkt op opa! Na veel ups en downs hopen we nu nog vele jaren de kracht te kunnen putten uit de mooie donkerbruine stem van Hendrik. Een verrijking voor ons leven!
Rominum Dowabobo
22-06-15 11:09:01
Hello,
I wish to buy the Early Bird cd album and I'm from Australia your check out information it all in Dutch and looks like your order service only in Europe zone ,Please advise me or give a shop they sell Early Bird cd and handle worldwide order.
Thankx
elly twijnstra
07-06-15 13:53:49
zaterdag 6 juni was het weer Pije Dei in Drachten. We hadden er mooi weer bij. Het optreden van de Earlybirds en Griet Wiersma was weer erg gezellig en druk bezocht. Er werd lekker gedanst, kortom een zeer geslaagde Pije Dei om naar het volgend jaar.
Mei Khoe
31-05-15 11:30:16
Zaterdagavond 16 mei: The Early Birds in Akkrum. Ook de weergoden wilden dat wel horen en zorgden voor mooi zonnig weer. Als altijd was het een plezier om naar Hendrik´s diepe stem te luisteren. Het samenspel met Sieb versterkt het authentieke Early Bird geluid. Prachtige muziek, een super koppel. Moeilijk om daarbij stil te blijven staan. We hebben genoten van deze herrezen vogels en, getuige het vele publiek zowel op het water als op de wal, velen met ons. Bedankt voor een heerlijke avond!
Ook namens Elly (die de foto´s maakte) en Akke, Mei